Sinterklaas

5-12 | Uitslag kleurwedstrijd bekend 

De kleurwedstrijd bij de intocht van Sinterklaas in Tholen is inmiddels al een jarenlange traditie. Dit jaar mocht Sinterklaas 86 kleurplaten in ontvangst nemen. Het was nog een hele klus voor de Sint en zijn Pieten om hieruit de mooiste te kiezen. Aangezien er zoveel kinderen enorm hun best hadden gedaan, zijn er zelfs 6 winnaars gekozen.


Naomi Poldervaart - 8 jaar
Elin van de Velde - 7 jaar
Noa Hoven - 6 jaar
Lisa Geers - 5 jaar
Sem Gouw - 4 jaar
Amy van der Vlies - 3 jaar

Vanmiddag hebben de kinderen, tijdens het Sinterklaasconcert van Concordia, hun prijs in ontvangst mogen nemen. Helaas was Sem ziek dus kon hij de prijs niet van Sinterklaas zelf krijgen, maar ook hij heeft inmiddels zijn prijs gekregen.

Namens Stichting S.T.A.D. van harte gefeliciteerd!


 Sinterklaas weer aangekomen in Tholen

Ook dit jaar werd de Sint met zijn pieten weer welkom geheten in Tholen. Wethouder Van Dis stond al klaar om de goedheiligman de hand te schudden. Onder muzikale begeleiding van Concordia werd er een rondgang door de Thoolse binnenstad gemaakt. Daarna werd er met Sinterklaas en alle Pieten in de Meulviet een gezellige spelletjesmiddag georganiseerd met de inmiddels bekende, spectaculaire stormbaan. Tijdens deze middag konden de kleurplaten worden ingeleverd. De prijsuitreiking van de kleurwedstrijd vindt plaats tijdens het Sinterklaasconcert van Concordia op zaterdagmiddag 2 december. De prijswinnaars worden vooraf geïnformeerd. Kijk hieronder naar een samenvatting van de intocht


Thoolse sint-journaals nog eens terug kijken?

Maandag


 

Dinsdag


 

Woensdag


 

Donderdag


 

Vrijdag


 

Samenvatting intocht Sinterklaas 2017


                   

  Meulvliet
  't Wienuus                                                                  

  Holonite B.V.
  Hotel Restaurant Zeeland
  Visspecialist Kees Bazen
  Ben van der Heiden zien & horen
  Hage textiel